WBSO 2024 - Dit zijn de veranderingen
Bericht gemaakt op
Ondertussen wordt er bij ons op kantoor hard gewerkt om…

wbso-in-de-glastuinbouw-kassen
Bericht gemaakt op
In de steeds veranderende wereld van de glastuinbouw is het…

subsidie-in-de-automotive-denk-aan-de-wbso
Bericht gemaakt op
De automotive sector evolueert voortdurend en er komen continue nieuwe…

WBSO-innovatiebox
Bericht gemaakt op
Innovatie is een cruciale drijfveer van economische groei en concurrentievermogen….

wbso-in-de-offshore
Bericht gemaakt op
De offshore is een zeer grote industrie, waarbij veel bedrijven…

Wat-is-speur-en-ontwikkelingswerk-S&O
Bericht gemaakt op
Speur- en ontwikkelingswerk (S&O) wordt ook wel R&D (research en…

De SOM blog.

Hier plaatsen wij maandelijks updates over de WBSO subsidie, voorbeelden van bedrijven en cases die wij ondersteund hebben in het subsidietraject en tips and tricks over het subsidietraject en over de WBSO. Ben je nieuw op het gebied van de WBSO subsidie? Dan raden we je aan om te beginnen bij de blog: Wat is de WBSO Subsidie?. Vervolgens is het een aanrader om te kijken of jouw werkzaamheden in aanmerking komen voor de WBSO subsidie. Hiervoor kun je de blog Voor wie is de WBSO bedoeld? eens doorkijken. Mis je iets? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op via de contactpagina.

Waar wij deze info vandaan halen? Goeie vraag!

De WBSO subsidie wordt toegekend door de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). De RVO is namelijk een instelling die er is om ondernemers te helpen in het verwezenlijken van hun plannen. Hiervoor hebben ze informatie, tips & tricks en als je in aanmerking komt dus ook financiële middelen om jou als ondernemers op weg te helpen. De WBSO Subsidie is hier één van, bedoeld om voor jou de gemaakte kosten bij het ontwikkelen van een technische innovatie te verminderen, mits het project binnen de regels en richtlijnen van de subsidie valt. De kennis hierover is dan ook allemaal terug te vinden op de WBSO pagina van de website van de RVO.

Deze blog is opgezet om de informatie die daar te vinden is te combineren met onze kennis en visie, om jou als ondernemer nog makkelijker in de richting van de WBSO subsidie te helpen.

Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Nila Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015 202 46 99
E: [email protected]