Blog
WBSO-controle-aangekondigd-help!
Bericht gemaakt op
Nu de realisatie meldingen zijn gedaan is het is weer…

Hoe werkt de WBSO-realisatiemelding?
Bericht gemaakt op
Heb je vorig jaar een WBSO-verklaring gekregen voor jouw project?…

Handleiding-WBSO-aanvraag-in-8-stappen-(2023)
Bericht gemaakt op
Veel bedrijven raken overweldigd in subsidieland. Niet geheel ondenkbaar, met…

WBSO-subsidie in de lastechniek
Bericht gemaakt op
In de wereld van de lastechniek is innovatie een sleutelfactor…

WBSO-2024-Dit-zijn-de-veranderingen
Bericht gemaakt op
Ondertussen wordt er bij ons op kantoor hard gewerkt om…

wbso-in-de-glastuinbouw-kassen
Bericht gemaakt op
In de steeds veranderende wereld van de glastuinbouw is het…

De SOM blog.

Hier plaatsen wij maandelijks updates over de WBSO subsidie, voorbeelden van bedrijven en cases die wij ondersteund hebben in het subsidietraject en tips and tricks over het subsidietraject en over de WBSO. Ben je nieuw op het gebied van de WBSO subsidie? Dan raden we je aan om te beginnen bij de blog: Wat is de WBSO Subsidie?. Vervolgens is het een aanrader om te kijken of jouw werkzaamheden in aanmerking komen voor de WBSO subsidie. Hiervoor kun je de blog Voor wie is de WBSO bedoeld? eens doorkijken. Mis je iets? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op via de contactpagina.

Waar wij deze info vandaan halen? Goeie vraag!

De WBSO subsidie wordt toegekend door de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). De RVO is namelijk een instelling die er is om ondernemers te helpen in het verwezenlijken van hun plannen. Hiervoor hebben ze informatie, tips & tricks en als je in aanmerking komt dus ook financiële middelen om jou als ondernemers op weg te helpen. De WBSO Subsidie is hier één van, bedoeld om voor jou de gemaakte kosten bij het ontwikkelen van een technische innovatie te verminderen, mits het project binnen de regels en richtlijnen van de subsidie valt. De kennis hierover is dan ook allemaal terug te vinden op de WBSO pagina van de website van de RVO.

Deze blog is opgezet om de informatie die daar te vinden is te combineren met onze kennis en visie, om jou als ondernemer nog makkelijker in de richting van de WBSO subsidie te helpen.

Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Nila Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015 202 46 99
E: [email protected]