Over Subsidie Op Maat

In een wereld waarin tijd een schaarste is, klinken woorden als innovatie en ontwikkeling alleen weggelegd voor The lucky few. Het tegendeel is waar. De WBSO-subsidie helpt ook jou met het mogelijk maken van innovatie en ontwikkeling. Subsidie Op Maat is dé intermediair voor het verkrijgen van deze financiële boost.

Bedreven in het volledige traject en met oprechte aandacht voor jouw onderneming.

Met ervaring aan beide kanten van de tafel hebben wij als geen ander ondervonden waar een intermediair het verschil kan maken. Niet alleen door jouw ontwikkeling te formuleren, in te dienen en af te handelen. Maar door het écht begrijpen, mee te denken, knelpunten uit te lichten en samen tot een indienbare aanvraag te komen. Bedreven in het volledige traject en met oprechte aandacht voor jouw onderneming. Zo creëren wij een samenwerking tussen partners en word jij als kleine ondernemer, engineer of zelfstandige onderdeel van die zogenaamde lucky few!

Ons doel

Met onze begeleiding en de financiële steun vanuit de WBSO-subsidie kun jij die stap maken naar innovatie en ontwikkeling. En tijdens deze stap staat vertrouwen aan de basis van het partnerschap. Jouw idee blijft jouw idee en hier wordt met de grootste zorg mee omgegaan. Alleen op deze manier kun jij met het volste vertrouwen doorgaan met innoveren. Wij zijn niet alleen tussenpersoon. Wij zijn de partner die jou helpt groeien. Op ieder moment. Op iedere dag. Op welke manier dan ook.

Wij zijn Subsidie Op Maat en wij denken écht mee.

Over het TEAM

Het ambitieuze trio van Subsidie op Maat.

Nila

Regelt jouw WBSO van A tot Z. Als nieuwste lid van het SOM team helpt Nila jou met de eerste stappen in de WBSO aanvraag. Met een medische achtergrond zijn WBSO aanvragen in de medische sector geen probleem.

nila-som

Jurian

Een zeer gemotiveerde en gedreven persoonlijkheid. Met een achtergrond in de werktuigbouwkunde vertaalt hij jouw dagelijkse werkzaamheden naar een subsidieaanvraag.

Remko

Brengt bij ieder project een structurele aanpak en analytisch inzicht. Ruime industriële ervaring in projectmatig werk zorgt voor een onderbouwde inbreng in ieder gesprek.

Remko Luyten

Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Nila Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015 202 46 99
E: [email protected]