subsidie-in-de-automotive-denk-aan-de-wbso
|

Subsidie in de automotive? Denk aan de WBSO

De automotive sector evolueert voortdurend en er komen continue nieuwe technologieën en innovaties bij. Bedrijven in deze sector moeten voorop blijven lopen en in R&D (speur- en ontwikkelingswerk) investeren om concurrerend te blijven. R&D kan echter duur zijn en veel bedrijven hebben misschien niet de middelen om het volledig te financieren. Dan kan de WBSO-subsidie uitkomst bieden.

WBSO

De WBSO-subsidie kan financiële ondersteuning bieden aan bedrijven die R&D-activiteiten uitvoeren. Dit kunnen activiteiten zijn zoals het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of software, en het verbeteren van bestaande producten of processen. 

Niet alleen bij het ontwikkelen van nieuwe auto’s kan de subsidie voordelig zijn, maar ook bij de inrichting van de werkplaats. Denk dan aan het bouwen van een nieuwe soort brug bijvoorbeeld, of het ontwikkelen van een nieuwe werkbank. Er zijn in de automotive sector meer dan genoeg subsidiabele projecten. 

Subsidie in de automotive

Voor deze bedrijven kan de WBSO-subsidie dus bijzonder nuttig zijn. De sector ondergaat ingrijpende veranderingen, met een verschuiving naar elektrische en autonome voertuigen, en er zijn veel kansen voor bedrijven om te innoveren en nieuwe technologieën te ontwikkelen. De WBSO-subsidie in de automotive kan bedrijven helpen deze activiteiten te bekostigen, zodat ze concurrerend blijven en voorop blijven lopen in de branche.

Met de juiste expertise en begeleiding kunnen bedrijven door het aanvraagproces navigeren en de voordelen van de subsidie maximaliseren. Subsidie op Maat helpt je innoveren. 


Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Nila Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015-202 46 99
E: [email protected]