Veelgestelde vragen

Kijk dan eens naar onze blog over geschikte subsidieprojecten. Heb je daarna nog steeds geen idee of jouw project geschikt is? Neem dan contact op, dan bespreken we het samen.

Kort gezegd: Nee. Wij werken op basis van no cure, no pay. In het geval dat jouw WBSO-aanvraag wordt afgekeurd, ben je ons dus niets verschuldigd.

Wij zullen er altijd voor proberen te zorgen om samen een aanvraag in te dienen die zo kansrijk mogelijk is. Hierbij is er natuurlijk altijd een kans dat je project vragen oproept bij de RVO, of dat deze uiteindelijk afgekeurd wordt. We zullen ons best doen om de vragen van de RVO samen met jou te beantwoorden om ervoor te zorgen dat het project zoveel mogelijk kans van slagen heeft. Deze manier van werken heeft ervoor gezorgd dat de afgekeurde aanvragen die wij hebben begeleid slechts op één hand te tellen zijn, na jaren in deze business te zitten.

Voor het verlenen van onze diensten vragen wij 15% van het subsidiebedrag. Hierbij werken wij op basis van no cure, no pay: Ontvang je de subsidie niet, dan ben je ons ook niets verschuldigd.

Nee, de RVO is zelfs erg blij met het werk dat wij doen. Dit komt omdat wij de WBSO onder de aandacht brengen en het proces soepeler laten verlopen. Op deze manier zorgen we er met z’n allen voor dat Nederland voorop kan blijven lopen op het gebied van technische innovatie. Wij zien onszelf daarom ook als een onderdeel van het proces van innovatie, als een partner voor de subsidieaanvrager. Wij dragen ons steentje bij aan het effectief besteden van het budget dat de overheid begroot heeft voor de technische innovativiteit van het Nederlandse bedrijfsleven.

Heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Jurian-Luyten-Subsidie-Op-Maat

Jurian Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015 202 46 99
E: [email protected]