Wat-is-speur-en-ontwikkelingswerk-S&O
Bericht gemaakt op
Speur- en ontwikkelingswerk (S&O) wordt ook wel R&D (research en…

Handleiding-WBSO-aanvraag-in-8-stappen-(2023)
Bericht gemaakt op
Veel bedrijven raken overweldigd in subsidieland. Niet geheel ondenkbaar, met…

Hiervoor-staat-de-afkorting-WBSO
Bericht gemaakt op
Het klinkt allemaal onwijs mooi, gratis geld ontvangen voor jouw…

jurian en remko kijken mee in de tuinderij met de tuinder
Bericht gemaakt op
Een WBSO-subsidieaanvraag kun je zelf doen. Zo zijn er op…

apparaat voor de wbso
Bericht gemaakt op
Met welk project kom jij in aanmerking voor WBSO? Wij…

Voor-wie-is-de-WBSO-bedoeld
Bericht gemaakt op
De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is een fiscale…

De SOM blog.

Hier plaatsen wij maandelijks updates over de WBSO subsidie, voorbeelden van bedrijven en cases die wij ondersteund hebben in het subsidietraject en tips and tricks over het subsidietraject en over de WBSO. Ben je nieuw op het gebied van de WBSO subsidie? Dan raden we je aan om te beginnen bij de blog: Wat is de WBSO Subsidie?. Vervolgens is het een aanrader om te kijken of jouw werkzaamheden in aanmerking komen voor de WBSO subsidie. Hiervoor kun je de blog Voor wie is de WBSO bedoeld? eens doorkijken. Mis je iets? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op via de contactpagina.

Waar wij deze info vandaan halen? Goeie vraag!

De WBSO subsidie wordt toegekend door de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). De RVO is namelijk een instelling die er is om ondernemers te helpen in het verwezenlijken van hun plannen. Hiervoor hebben ze informatie, tips & tricks en als je in aanmerking komt dus ook financiële middelen om jou als ondernemers op weg te helpen. De WBSO Subsidie is hier één van, bedoeld om voor jou de gemaakte kosten bij het ontwikkelen van een technische innovatie te verminderen, mits het project binnen de regels en richtlijnen van de subsidie valt. De kennis hierover is dan ook allemaal terug te vinden op de WBSO pagina van de website van de RVO.

Deze blog is opgezet om de informatie die daar te vinden is te combineren met onze kennis en visie, om jou als ondernemer nog makkelijker in de richting van de WBSO subsidie te helpen.

Neem contact met ons op

Samen kijken we naar de huidige werkzaamheden en projecten om subsidiemogelijkheden voor jou te vinden, er over mee te denken of te ondersteunen.

Jurian Luyten

Jouw WBSO partner.

T: 015 202 46 99
E: jurian@subsidieopmaat.nl